Over ons

CTC-Koeriers is gevestigd in Stein (Zuid-Limburg).

Onze centrale ligging in het Euregiogebied maakt het mogelijk voor ons om uw pakket niet alleen binnen enkele uren overal in Nederland, maar ook in de overige EU-landen te bezorgen. De westelijke mijnstreek is als uitvalsbasis voor onze pakket- en koeriersdienst ideaal. We rijden de snelste route van klant naar afleveradres. Direct en zonder omwegen.

Onze bedrijfsfilosofie is glashelder. We communiceren net zoals we rijden: direct en zonder omwegen.
Al sinds het bestaan van ons transport- en koeriersbedrijf zijn betrouwbaarheid, service en snelheid de belangrijkste kernwaarden. We maken duidelijke afspraken met u als klant over uw vervoerswensen en over de kosten. En we houden ons aan die afspraken! We beschouwen onszelf als uw transportpartner en we stellen dan ook hoge eisen aan onze dienstverlening. Dat geldt voor vaste ritten, maar ook voor incidentele ritten en spoedopdrachten.

ONS MOTTO

Logistiek en transport zit ons in het bloed. We hebben hart voor de zaak en stralen dat ook uit. Het is rijden is niet alleen ons werk, maar een manier van leven. Dat uitgangspunt hanteren we ook bij de selectie van onze medewerkers. Onze chauffeurs zijn uiteraard goed opgeleide vakmensen, maar dat is voor ons niet genoeg. Flexibiliteit en betrokkenheid zijn zaken die wij minstens zo belangrijk vinden als professionaliteit.

Uw vervoersprobleem moet hun een zorg zijn! “Kan niet bestaat niet en een oplossing vinden we altijd”. Dat is het motto waarmee onze chauffeurs zich op weg begeven naar onze klanten en niet te vergeten naar úw klanten. In de logistieke keten vormen wij een niet te onderschatten schakel.